NAŠEG POZNATOG PJEVAČA OTAC STRPAO U KESU I UKRAO IZ PORODILIŠTA! Razlog je i više nego BIZARAN- OVO MORATE DA PROČITATE (FOTO)

0

Pjevač Hari Varešanović poznatiji kao Hari Mata Hari, inače baš i ne voli da govori o svome privatnom životu, ali ovoga puta je otvorio dušu te je otkrio neke, do sada nepoznate detalje za mnoge. On je istakao jedan veoma zanimljiv dio iz svoga života, koji je vezan za njegovo djetinjstvo, tj. njegovo rođenje, jer ga je njegov otac bukvalno ukrao iz bolnice: U Sarajevu je te godine bila izuzetno jaka zima. Novorođena djeca su masovno počela da umiru jer grijanja u bolnici nije bilo. Otac je donio mami pomorandže, a mene je bukvalno strpao u kesu i odnio u strahu da ne umrem od hladnoće. Stigao sam tako na zanimljiv način u topli dom – ispričao je Hari.

Pjevač je poznat po tome da na sve načine izbjegava da u medijima priča o svome privatnom životu, ali se za njega zna da iza sebe ima dva braka i troje djece, a na tu temu je rekao i ove stvari: ”O privatnom životu ne volim da pričam. Imam dva braka iza sebe i troje djece: Damira, Maka i Nađu. Kćerka mi je podarila i dva unuka – Ishaka i Kana. To je sastav naš. Sad, u ovim godinama, unuci svašta probude u meni. Za svoju djecu gotovo da nisam imao vremena… Bio sam na turnejama, putovanjima, ganjao posao i karijeru – a onda te unuci sačekaju kada imaš ozbiljne godine. Onda tek imaš vremena za njih i otkrivaš ljubav. Sretan sam što mi djeca nisu u muzici. Ako nisu hipertalentovan i ako oni to neće, kao što nisu ni htjeli, onda je to u redu. To je njihova stvar bila. Sinovi su informatičari, a Nađa je ljekar ”

Dotakao se i pandemije korona virusa , te je otkrio kako on gleda na te stvari: ” Gledam da ne gubim energiju i da se ne sekiram zbog korone. Imao sam neki blaži oblik te bolesti pošto sam na nogama bio sve vrijeme. Nisam imao nikakvih kliničkih slika loših. Ali to je zato što sam puno putovao, pa sam radio testove. Stalno sam bio negativan i kad sam serološki test izvadio, video sam da imam antitijela”

Preporučujemo