Naša poznata TV voditeljica se udala za svoga muža nakon samo 7 dana poznanstva: MOJ MUŽ JE VEOMA ZGODAN MUŠKARAC- Duga kosa, izgleda kao glumac- SVE ŽENE LUDE ZA NJIM (FOTO)

0

Naša poznata TV voditeljica Lea Kiš je već dugi niz godina u sretnom braku sa svojim suprugom Momčilom Jokićem, a mnogi njeni obožavatelji su se pitali kako izglda Lein čovjek života, a sada se konačno i to saznalo. Poznato je da je Lea imala 24 godine kada se udala za Momčila, te da su njih dvoje u braku dobili i kćerku Saru. Lea često ističe kako je njihova ljubav pokretač za mnoge stvari, te često na društvenim mrežama objavljuje i njihove zajedničke fotografije

Mnogi Leini fanovi komentarišu kako Lea i muž izgledaju baš kao idealan par, a ona je jednom prilikom i otkrila kako njih dvoje funkcioniraju sve ove godine: ” Mnogo puta sam rekla da je naš susret bio sudbonosan i da smo se samo poslije par dana vjenčali. Da brak dobro funkcioniše, važno je da zajedno kao porodica idete naprijed, da podržavate jedno drugo, da imate razumijevanje i naravno ljubav.” Priznaje da nije planirala da se udaje prije svoje tridesete godine, ali je ipak na ludi kamen stala mnogo ranije, a o tome je rekla i ove stvari:

” Moj muž me je prije svega osvojio svojom inteligencijom, on je jedan analitičan i obrazovan čovjek. Kad smo se upoznali, na prvi pogled mi se dopao fizički, zbog toga što je izuzetno zgodan muškarac, sa mnogo manira, duhovit i drugačiji od mnogih koje sam sretala ranije. Vremenom sam upoznala i njega na drugi način, kao čovjeka posvećenog mnogim interesovanjima, željom za putovanjima, istraživanjima, produhovljenog intelektualca koji zna da u životu stavi stvari tamo gdje im je mjesto. Kada razmišljam da li mi nešto smeta kod njega, mogu samo da se našalim, zbog toga što je to rijetka osobina za muškarce sa našeg podneblja. On je previše uredan, pedantan, kao i svaka djevica u horoskopu, mada bih rekla prije da je to vrlina, a ne mana” 

Preporučujemo