NAŠA POZNATA PJEVAČICA ZBOG KORONE IZGUBILA SLUH- Evo koje još muke ima koje ne prolaze- OVO SVI TREBA DA ZNAJU (FOTO)

0

Da korona virus ne bira i da virusu nije važno koliko ste slavni i bogati, dokaz su i sve češće vijesti da su se neke veoma bogate i  veoma poznate osobe zarazile i da su u velikim problemima sa virusom, Tako je i sa našom estradom, pa svakodnevno saznajemo da je neki pjevač ili pjevačica pozitivan na koronu, a mnogi od njih dijele svoja iskustva sa javnošću te svaki puta imaju posebne poruke i savjete za sve ostale. Tako je i popularna pjevačica Slavica Ćukteraš pretrpjela zaista ozbiljne posljedice nakon preležanog korona virusa sa kojim se zarazila još ljetos. Nakon gnojne angine i anemije, pjevačica se prošlog mjeseca požalila i kako joj je sluh oštećen, tj. da ne čuje na svoje lijevo uho, a novinarima je ovih dana otkrila da je uspjela da povrati sluh, te je otkrila i koje je terapije koristila.

Slavica je rekla kako nakon preležanog korona virusa prve četiri sedmice nije išla na ljekarske kontrole, te da se obratila ljekaru tek kada je shvatila da je virus ostavio određene posljedice na njeno zdravlje. Ona je dok je gledala jednu emisiju na televiziji saznala da korona virus može da utiče i na sluh oboljelog, a na to je ljekari nisu upozorili, pa je uz određene terapije Slavica ipak uspjela da povrati sluh

“I dalje malo slabije čujem, ali ide nabolje. U svakom slučaju, bolje nego što je bilo”, kaže Ćuketraš i dodaje: “Koristim kapi koje su mi prepisali doktori. Mirujem i ne idem nigdje, ali usput pripremam lagano i nešto veliko za moje fanove i mislim da će mnogi biti iznenađeni, ali o tom potom. Kad se desi, pričati ćemo”

Preporučujemo