NAŠA POZNATA GLUMICA ZAVELA MONAHA, RODILA MU SINA, PA GA OSTAVILA- Čak i njen ljubavnik tvrdi da je i njega ISKORISTILA- Javnost šokirana sa ovim SAZNANJIMA (FOTO)

0

Kćerka glumca i reditelja Steve Žigona i glumice Jelene žigon, Ivana Žigon se potpuno povuka iz javnog života i o njoj se danas jako malo zna. Glumica se 2006. godine za Vidovdan udala za monaha Grigorija Brkovića, koji je zbog nje napustio svoj sveti poziv. Razlika u godinama je bila veća od decenije ali im to nije smetalo.

Ipak su se razišli nakon 5 godina braka. Njen ljubavni život je nakon toga doživio orbt, jer se pomirila sa svojim bivšim monahom i tada slijedi skandal. Mediji su pisali da je ona bila 2 godine u vezi sa Ninoslavom Ninom Ademovićem, ocem pjevača Alena Ademovića.

Svašta se pisalo za nju, ali je ona sve to demantovala. Napravila je legat u porodičnoj kući posvećen majci Jeleni i predjedu Mirtu Martinoviću. Postala je majka i otkrila je koliko ju je to promijenilo: “Tek sada shvatam mnogo toga o sebi, součavam se s manama… 

Ostatak teksta pročitajte OVDJE.

Preporučujemo