NAŠA PEVAČICA SE IZBLAMIRALA ZA SVE PARE! Uhvaćena u LAŽI, teško da može da se OPERE OD OVOGA

0

Olivera Matijević je jedna od djevojaka koja je bila sa poznatim pjevačem Darkom Lazićem. Pričalo se kako je Darko Lazić varao svoju tadašnju vjerenicu Marinu Gagić s kojom je dobio i sina. Nedavno se Olivera pohvalila na svom instagram profilu, gdje je brojni ljudi prate, sa novom nekretninom.

Naime, uselila se u stan koji je kupila u glavnom gradu Hrvatske, u Zagrebu. Mnogi su ostali iznenađeni zbog njene nekretnine kojom se pohvalila, a onda su počeli da sumnjaju da pjevačica Olivera Matijević ipak nije najiskrenija. Na instagramu je pokazala jednu od prostorija koja je u više nego luksuzna, a koja se nalazi u novom stanu u koji se Olivera uselila. Odlučila je da podijeli sa svojim fanovima fotografiju te prostorije, jer je rekla da je to njen omiljeni dio stana u kojem će boraviti najviše, te da nikako neće izlaziti iz nje.

Prostorija je namjenjena za kućni bioskop te je sve uradila i priredila kako bi imala kino u svom stanu. Pokazala je tom prilikom da je na velikom bijelom platnu gledala film crno bijeli i mnoge je iznenadila sa ovom slikom. Mnogim njenim pratiteljima su ove slike odavno poznate, kao da su vidjeli negdje već prije te slike, dosta prije nego što je Olivera Matijević postavila.

U ovom mjesecu je na jednom instagram profilu objavljena fotografija koja je po svemu ista, ako ne i identična, iz stana koji je objavila Olivera. U opisu na fotografijama koje je objavio taj profil, vidi se da se bave dizajnom i uređivanjem unutrašnjosti, a nalaze se u Rusiji i Njemačkoj. Stan koji je Olivera objavljivala, prema njihovim riječima, je iz Švicarske.