NAŠA PEVAČICA KRIJE BIZNISMENA KOG VOLI VEĆ 10 GODINA: Oduvek je bio MISTERIJA, a sigurni smo da vam je POZNAT!

0

Poznata pjevačica Lena Kovačević dugo godina se nalazi u svijetu pop muzike, a mi možemo slobodno reći da se vrlo dobro snašla u tome. Ona je godinama unazad u braku sa poznatim biznismenom Veljkom Brčinom, a njihova ljubavna priča počela je prije nešto više od 10 godina.

Njihova ljubav je uspjela da opstane do dana današnjeg, te važi za jednu od najljepših ljubavnih priča na našim prostorima. Nemamo često priliku da ga viđamo u javnosti s njom, a ona je dosta puta u svojim intervjuima pričala o tome kako joj je on najvažniji muškarac u životu i glavni vid podrške. Njen otac je također jedan od najvažnijih muškaraca naravno, a njegovo ime sigurno svi znate, riječ je o poznatom piscu Dušanu Kovačeviću.

Za vezu Lene i Veljka se saznalo tek nekoliko dana prije nego što će njih dvoje stupiti u brak. Šuškalo se neko vrijeme ko je sretnik koji je uspio da osvoji ovu ljepoticu, te se dosta nagađalo i spekulisalo. Njih dvoje ipak na kraju nisu mogli da sakriju svoju vezu od javnosti, pa su pustili da javnost sazna o čemu je riječ. Veljko ne voli da se pojavljuje u javnosti i ne želi da se miješa u posao svoje supruge Lene.

Pjevačici to odgovara i ne želi da svog supruga prisiljava na nešto što ne želi, a i njena muška strana porodice je cijela takva. Iako je njen otac poznat javnosti, ni on sam ne voli crveni tepih i sve kamere koje se nalaze na takvim mjestima. Njen suprug je skoro na svim nastupima svoje drage, a nikako ne može da izdvoji jednu od njenih pjesama koja je posebna, jer ih sve voli podjednako.