Naš prvi komšija ima njemačku penziju i živi sam, da bih zaradila nešto išla sam se brinuti o njemu, a onda je on zatražio OVO…

0

Priča jedne djevojke iz Srbije je podigla ogromnu prašinu u regionu. Naime, ona je napisala da ima 18 godina i da živi sa roditeljima koji su nazaposleni. Njihov prvi komšija je penzioner koji je cijeli život radio u Njemačkoj, a živi sam.

Pošto mu je potrebna pomoć, on je ponudio njenoj majcida mu svaki dan pospremi stan, skuha nešto i malo pripazi na njega, a on će joj dobro platiti za to. Jednog dana je djevojka otišla umjesto majke da pospremi po kući, napravila mu ručak i dala redovnu terapiju koji svaki dan pije.

Dao joj je novac i bakšiš i rekao da opet dođe. Ona je vrlo brzo preuzela sve obaveze oko njega i on ju je jedan dan zamolio da sjede sa njim da razgovaraju o nečem ozbiljnom. Onda joj je on predložio da se uda za njega, jer bi tako nakon njegove smrti sve naslijedila. Ona je umalo pala u nesvijest od šoka, ali sada ne zna šta da radi. Da li da prihvati ponudu ili ne.

Preporučujemo