NAPRAVIĆE MI DETE! Pevačica ODLUČNA u nameri da Darku podari još jednog naslednika… Oplela i po Marini! ŠOK!

0

Darko Lazić je u poslednjih godinu dana u jako komplikovanoj situaciji, jer posla nema na vidiku, tak oda je nedavno krenuo i sa You Tube karijerom. Međutim, jako je dobro počeo, kuhao je neka jako zanimljiva jela u svojoj kuhinji, skupio oko 50.000 subskrajbera, i onda samo nestao. Svi su se pitali zašto je to uradio kada je krenuo tako dobro?

Dosta se kockao sa zakonom u poslednje vreme, prvo ukradeno auto poklanja bivšoj ženi, zatim je rizikovao sa time da plati jako veliku kaznu, jer je pevao po kućnim proslavama gde se na jako malom prostoru okupljalo jako veliki broj ljudi bez ijedne zaštitne maske. Sve je blilo zrelo da se kolektivno zaraze, ali se opet rizikovalo. 

Naakon toga je krenuo i problem sa njegovom bivšom suprugom koju su zaustavili jer je auto bilo sa ukradenim pločicama, a na kraju se ispostavilo da je auto poklon od Darka Lazića. Tada je propao u zemlju na par dana, aa čak ni rođenaa majka nije znala šta se desilo i gde je završio njen sin. 

Darko je sada otputovao za Nemačku, a njegova verenica Marina je otišla majci sa detetom i prekinula svaki kontakt sa njim. Kako Darkova majka kaže, oko toga su se posvađali, jer ona nije htela da ide za nemačku, dok je Darko hteo da pokrene biznis u Nemačkoj. Sada se oglasila još jedna srpska pevačica, koja je rekla da između nje i Darka ima velika hemija, i samo je pitanje dana kada će završiti zajedno. Ona je također ubeđena da će mu roditi i dete. 

 

Preporučujemo