NAPASTVOVANA SAM OD STRANE DVA MUŠKARCA!: Jezivo i potresno priznanje uplakane Mine Vrbaški – Bila sam pretučena i zatvorena..! (VIDEO)

0

Mina Vrbaški je nažalost, umjesto da se veseli, plakala na slavlje, te je otkrila svoju najveću tajnu kao i traumu koju je doživjela..

Car je u nekoliko navrata pretio Mini da će svima reći šta je u pitanju, ali onda je Mina riješila da ga prefuhitri i večeras je sama ispričala svoju traumu.

“Ta prostitucija i to, nameće mi se kao da sam godinama radila… Ja sam iz toga pobjegla kad sam bila silovana od strane dva muškarca, pretučena i zatvorena… Ta priča koja je bila, kada je on meni pretio i rekao: ‘Da, ti si silovana, po tebi su pi*ali’… Evo, ja kažem sad koja je moja javna tajna!”, plakala je Mina.

“Smiri se, molim te”, rekla joj je Jovana i savetovala joj da ne priča to na današnji dan, jer je majka gleda, a Mina je rekla kako njena majka sve zna.

“Ja sam sve ovo mojoj mami rekla. Ne mogu da ćutim, to je sve u meni. Reći ću sve da bi mi sutra bilo lakše. Ja sam četiri godine ovde, bolje majci da zna zbog čega plačem, nego da vidi da plačem, a ne zna zbog čega…”, rekla je i nastavila.

video možete ovdje pogledati:

Preporučujemo