NAPADNUT ISAK ŠABANOVIĆ U CENTRU GRADA! HAOS… Prišla mu nepoznata žena…- “Mislio sam da želi da se SLIKAMO, ali je krenula…”

0

Što se tiče Isaka Šabanovića, on je jedan od najvećih miljenika publike. Nakon završetka takmičenja, njegova karijera je krenula prema uzlaznoj putanji. Poznato je da puni klubove gdje god da se pojavi, ali ipak postoje oni koji ga i ne vole.

Naime, on se nedavno susreo sa takvom osobom, a sada se oglasio i za medije “Prekjuče pijem kafu i dolazi jedna gospođa i kaže, ko si ti, ti pjevač? Psovala je, i ja sam se zbunio, samo rekao gospođo hvala”.

Kako je rekao, mislio je da žena želi da se slika sa njim, nije mogao ni očekivati da će ga vrijeđati, nema razloga za to, ali je Isak pokušao naći izgovor za neprijatnost koja ga je zadesila. “Šta da kažem, šokiran sam. Bilo mi je čudno, mislio sam da želi sliku, a ono… Imao sam šta i čuti. Ali dobro nije bilo strašno, sigurno joj je bio loš dan, pa se na mee istresla”- zaključio je Isak. Također, sprema se za nastupe u Beogradu 14. i 15. oktobra. Šta vi mislite o Isaku?

Preporučujemo