NAKON TOLIKO GODINA ISPLIVALI RANI RADOVI IZ PROŠLOSTI: Fotografija CECE i DŽEJA kako se ljube ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE!!

0

Danas ćemo se malo baviti estradom od prije 15 do 20 godina, kada nije bio toliko raspoređen internet. Naravno, uvijek neke slike i video klipovi iz davnih godina, dođu do publike.

Poznati pjevač Džej Ramadanovski je jedan od rijekih pjevača koji nikada nije imao neke skandale i upamćen je po veselom duhu. Jako dobro se zna da je odrastao u domu za nezbrinutu djecu, pa je bio pravi šibicar i mini prevarant, tako su ga barem nazivale kolege. Na internetu je istaknuta stara fotografija popularne pjevačice Cece Ražnatović i pokojnog Džeja Ramadanovskog, koja je sve iznenadila.

Naime, na toj fotografiji, Džej i Ceca nazdravljaju, a onda je pao i takozvani poljubac na blic, a ova slika je za veoma kratko vrijeme postala nevjerovatno viralna. Pozadina ove priče je sve iznenadila, naime, u to vrijeme su oni često zajedno pjevali, a da li je ovdje bilo nešto više, to još uvijek ne znamo. Šta vi mislite o ovoj priči?

Preporučujemo