NAKON TEŠKOG RAZVODA OSTALA SAMA SA DETETOM: Bivši muž naše poznate glumice ljubio PEVAČICU koja mu je posvetila nekoliko PESAMA! (FOTO)

0

Danina Jeftić koju svi pamtimo kao Rosu iz filma Montevideo Bog te video je rođena u Sarajevu ali je zbog ratnih dešavanja devedesetih njena porodica preselila u Australiju gdje je i odrasla.

Kada je došla u Srbiju u želji da se bavi glumom njena odskočna daska je bila uloga u seriji Pare ili život a sa Montevideom se njena karijera vinula u zvijezde. Ona je rekla kako je punih deset minuta vrištala od sreće kada joj je Dragan Bjelogrlić javio da je dobila ulogu i kako je bila presretna te je veoma ponosna što je bila dio ekipe koja  je radila ovaj film.

Međutim nakon što je upoznala i zaljubila se u biznismena Aleksandra Kukanjca odlučila je da se povuče i da se posveti porodici i njih dvoje su s evjenčali 2013. godine i dobili sina Maksima. Nedugo potom je par donio odluku da se iz Sebije preseli u Australiju a nakon nepunu godinu dana su se razveli. Glumica je rekla kako su preošli korz težak razvod a danas je samohrana majka i u odgajanju njenog sina joj najviše pomažu roditelji.

Danina je odlučila i da se ponovo vrati glumi i smatra da će joj se ponuditi prave uloge jer se u njenom životu dešava sve spontano i ona vjeruje da će tako biti i sada. Inače njen bivši suprug je u javnosti postao poznat kao dečko pjevačice Aleksandre Radović sa kojom je bio na početku njene karijere. Iako je njihova ljubav bila velika par je ipak raskinuo a Aleksandra mu je posvetila i nekoliko pjesama.

Preporučujemo