NAKON ŠTO JE RODILA OŽENJENOM BIZNISMENU SINA KAO U ZEMLJU DA JE PROPALA: Evo gde je i šta radi SRPSKA Hale Beri

0

Poznata voditeljica Rada Radenović se naglo povukla iz javnosti i prestala da vodi razne emisije. Radu Radenović smo najčešće mogli vidjeti na Pink televiziji koja je pod rukovodstvom Željka i Milice Mitrović.

S obzirom da je godinama radila na njihovoj televiziji, jedno vrijeme su je u publici i u javnosti prozvali zaštitnim licem ove televizije. Mnogi su je obožavali, a niko nije ostajao ravnodušan na njen fizički izgled. Vodila je brojne emisije koje su  bile zabavnog karaktera, a najpoznatije su City club i Vi pitate. Kasnije smo njeno lice mogli vidjeti u rijaliti programu Zadruga ali samo u toku prve sezone. U 2018. godini, kada smo je zadnji put i mogli vidjeti na malim ekranima, vodila je emisiju ‘’Rada sam’’ i nakon toga joj se gubi svaki trag.

S obzirom da je ipak Rada Radenović javna ličnost, dosta je morala raditi na svom fizičkom izgledu i da ga mijenja. Najprije, kada je skratila kosu mnogi su je uporedili sa Hale Beri i prozvali je srpskom verzijom ove glumice. Plijenila je svojom ljepotom i svojim stasom, te je osvojila mnoga srca od strane muške publike. Imala je i bujno poprsje i jednom prilikom, u svom intervjuu je otkrila da nije od onih žena koja voli da nosi brushalter, te često izbjegava to. Nosi samo kada baš mora, a preko ljeta je obožavala da ide na Adu Bojanu gdje se mogla kupati u potpunosti bez odjeće.

U početku 2000tih godina, njene drugarice su je vodile kod raznih plastičnih hirurga jer su željele da imaju iste grudi kao što ima i Rada. Prije 15 godina, Rada se slikala i za muški časopis Plejboj što je mnoge šokiralo. U vezi sa Dejanom Milićem je dobila sina Petra, te je odlučila da se u potpunosti posveti svojoj porodici.