Nakon što je počinio teško krivično djelo, pokušao ODUZETI SEBI ŽIVOT?!: Policija mu spasila život pa ga privela – “Mora da ODGOVARA za svoja djela!” (VIDEO/FOTO)

0

Starijeg muškarca nakon pokrivanja povrijeda koje je sam sebi nanio, priveden je u stanicu gdje su ga ispitivali za tragičan slučaj koji se desio djevojčici.

Tijelo male djevojčice – Marije Maše Borisove je pronašao čovjek na svom imanju, u džaku. To selo se nalazi u Ukrajini, tijelo joj je nađeno samo 4 ili 5 dana nakon prijavljenog slučaja njezinog nestanka.

Prema informacijama policije, stariji muškarac je pokušao sebi oduzeti život, te su osumnjičenog (62) pronašli u lokvi krvi – kako navodi policija.

Naši pripadnici su otišli do njegovog mjesta, te su ga pronašli u takvom stanju i spasili mu život, ne bi li odgovarao za svoja krivična djela koja je počinio. – saopštio je načelnik.

video pogledajte ovdje.

Njegov identitet nije saopšten, iako su neko vrijeme nagađali da je to djelo počinjeno od strane Mašinog oca, kuma ili čak čovjeka na čijem imanju je ona pronađena. Ovaj slučaj je potresao čitavu Ukrajinu.


Prvi nalazi istrage su ukazivali na mogućnost da je djevojčica umrla od davljenja, a sumnja se da je bila zlostavljana.

Neki su čak upirali prstom u njezinu majku, a šuškalo se i da je mogao uraditi i kum.

Preporučujemo