NAKON SMRTI SINA, PORODICA SE RASPADA! PEVAČ PUCA SEBI U GRUDI, ĆERKA MU SE DROGIRA: Jedna tragedija vukla drugu!

0

Tragedije mogu da zadese svakoga i često vuku jedna drugu. Jednostavno nema nijedne osobe kojoj sve uvijek ide od ruke, bez obzira koliko društvene mreže pokušavaju da stvore takvu sliku o nekim ljudima. Bilo kako bilo, svi se sa tragedijama i poteškoćama moramo nositi kako najbolje znamo da se ne bismo uništili.

Mišo Kovač je jedan od slavnih pjevača s ovih prostora čiji je život zadnjih decenija protkan porodičnim tragedijama. Najviše ga je pogodilo sredinom 1990-ih kad mu je sin Edi preminuo. Njemu su rekli da se radi o prostrijelnoj rani, ali se saznalo da ga je zapravo ubila sepsa. Nakon smrti sina, Mišo je prošao kroz bezbroj problema i katastrofa lične prirode da je postupio pogrešno mnogo puta i zamalo sebi oduzeo život. Toliko je bio van sebe da je započeo nepromišljenu vezu sa proročicom Silvijom Konte Kalvi Marković i to je pogodilo njegovu porodicu, a naročito kćerku Ivanu.

Ivana je nakon toga upala u ozbiljne probleme sa heroinom, a Mišo priznaje da je iznevjerio tu jer nije obratio pažnju na njene probleme koliko je bio opsjednut smrću sina. Sebi je 1999. godine pucao u grudi, ali je preživio i otkrio da ga je po buđenju nepoznat momak poljubio u čelo i otkrio mu da je, pored Isusa, sve što ima u životu.

Danas je Mišo Kovač bolje i smatra da je sin Edi duhovno uvijek uz njega u mislima i srcu, a unatoč lošem zdravlju, posvetio se porodici i svojoj unuci Eleni za koju svi kažu da je ista kao i on.

 

 

 

Preporučujemo