Nakon sahrane momka koji se ZAPALIO, osvanuo “POTPIS” na njegovom grobu… PORODICA ZATEKLA HAOS!

0

Danas pišemo o vijestima iz crne hronike, koja uzima svaki segment našeg društva. Možemo i sami vidjeti da sve više slučajeva zlodjela ima, a najbolji primjer za to je divljačko iživljavanje na momku u Kragujevcu, kada su ga 3 nepoznata momka prebili na mrtvo.

Naime, ono što je stvarno užasno jeste to što se ovo desilo 24. septembra, i sada se postavlja pitanje, šta je policija radila do sada?? Uveliko se priča da su to sinovi političara, a policija šuti, jer im ne ide u prilog da se o takvim imenima govori u javnosti. Smrt Filipa Stevanovića je uznemirila mnoge ljude. Filip je imao samo 27 godina, a spaljen je u Banjičkoj šumi.

Prema prvim pokazateljima, sam je sebe spalio, a dan poslije je preminuo od stepena povreda koje je dobio. Njegovi roditelji su ostali šokirani, kada su nekoliko dana nakon sahrane, na njegovom grobu našli neke stvari. Naime, nađene su tarot karte, one su ostavljene poslije sahrane, i ako je riječ o obrednom ubistvu, nije rijedak slučaj da se ovi predmeti pronađu.

Preporučujemo