Nakon dve i po decenije braka i troje dece Maja Nikolić javno poručila suprugu: Nikad više…(FOTO)

0

Maja Nikolić je jedna od poznatijih voditeljki u Srbiji koja je u sretnom braku sa svojim suprugom Aleksandrom koji je uspješan ekonomista i sa kojim ima i troje djece. Maja koja je rođena u Sarajevu u kojem je završila i osnovnu i srednju školu se sa 18 godina preselila u Beograd gdje je počela svoju voditeljsku karijeru.

Pošto je u Beogardu završila višu turističku školu Maja je pohađala školu novinarstva koju je za svoje uposlenike tada organizovala BK televizija na kojoj je radila. Nakon toga je prešla na RTS i najveću popularnost je stekla kao voditeljka jutarnjeg programa. Danas maja na Novoj S vodi emisiju Među nama sa svojom kolegicom Natašom Miljković.

Kada je u pitanju njen privatni život onaje preko dvadeset godina u braku sa Aleksandrom kojeg je upoznala na letu za Atinu još 1998. godine. Aleksandar se smatra jednim od uspješnijih poduzetnika a bio je u dvijehiljaditim godinama vlasnik radnje Foto Toni dok se danas bavi konsaltingom.

On je prije dva dana proslavio svoj rođendan a voditeljka mu je tim povodom uputila i čestitku putem društvenih mreža kojaje glasila:  Volim te najviše, volim te nikad više! Srećan rođendan ljubavi moja a uz nju je postavila i njihovu zajedničku fotografiju. Inače Maja je jednom prilikom rekla kako je Aleksandar njen vitez 21-og vijeka i kako joj je uvijek bio podrška i vjetar u leđa pa se i ona trudila da bude njemu takva žena i danas se vole kao i prvog dana. Mnogi ih smatraju jednim od najskladnijih parova na javnoj sceni i to svakako nije bez razloga.

 

Preporučujemo