O poznatom glumcu, o kojemu se puno raspravlja u raznim medijima, postoji mnoštvo informacija. To prvenstveno može zahvaliti njegovom privatnom životu, pa tako i braku sa Slobodom Micalović. Glumac je uvijek bio otvoren s medijima, a ispričao je i anegdotu o iskustvu na rubu smrti koje je doživio, ali i nekoliko drugih izazovnih trenutaka s kojima se suočavao u životu.

Zdravlje Vojina Ćetkovića je nakon pucanja plućne maramice bilo ozbiljno narušeno. No, uz pravovremenu i pravilnu reakciju svog liječnika, glumac je uspio prebroditi sve prepreke i vratiti se svojim najbližima i svojoj profesiji. Mjeseci lipanj i srpanj 2015. godine bili su nimalo ugodni za Vojina Ćetkovića. Vojin je u tom periodu bolovao od zdravstvenih problema koji su mu stvarali veliku nelagodu zbog stalnih bolova u plućima. Nakon što je izrazio svoju zabrinutost medicinskim stručnjacima, primljen je u Klinički centar Srbije na promatranje i liječenje simptoma.

Glumac je nakon pregleda prebačen na odjel torakalne kirurgije gdje mu je dijagnosticiran pneumotoraks, odnosno puknuće plućne maramice. Vojinovo stanje nije bilo teško i zbog toga je nekoliko dana nakon zahvata otpušten iz bolnice. Zahvaljujući iznimnoj skrbi medicinskog osoblja, uspio se brzo oporaviti i vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima i obitelji. U tom periodu njegova supruga Sloboda je boravila u Trebinju i brinula se za svog supruga kao i za kćerke. Za to vrijeme brigu o djeci preuzela je njezina teta Dragana Mićalović.

Izvođač je, po navici, svoje probleme odlučio zadržati u tajnosti. Na novinarsko pitanje o svom zdravstvenom stanju odgovorio je jezgrovito: “Odbijam komentirati”. Brzo i učinkovito postupanje liječnika, uz nepokolebljivu podršku supruge i odgovarajuću liječničku skrb, doveli su do danas izuzetnog zdravlja Vojina Ćetkovića. Glumac može funkcionirati bez ikakvih smetnji i komplikacija.

Preporučujemo