Najprecizniji egipatski horoskop od 36 dekada- Pronađite datum svog rođenja i ime duha, OTKRIVA ŠTA VAS ČEKA U ŽIVOTU!

0

Svaka astrologija se oslanja na raspored i odnos planeta. Ali u odnosu na nas, stari Egipćani su vjerovali da zvijezde određuju koji će duh vladati našim karakterom, ovisno o datumu na koji smo rođeni. Hiljade godina prije nego što se astrologija razvila koju danas koristimo, stari Egipćani su vjerovali kako zvijezde utječu na sudbinu čovjeka.

Pronađeni su čak i zapisi koji pokazuju da su Egipćani dijelili vrijeme na dekade, a to su razdoblja od deset dana, a svakim je razdobljem vladao određeni duh. Tih duhova je bilo 36 i svaki predstavlja jednu dekadu unutar mjeseca kakav mi poznajemo danas u našem kalendaru.

Prema njihovom vjerovanju, duše duhova su okultne. One prenose svoje vibracije na ljude koji su rođeni za vrijeme njihove vladavine. Kako bi udobrovoljili duhove i osigurali njihovu zaštitu, Egipćani su ih uključivali u mnogobrojne religijske i magijske obrede, a vi u članku pronađite datum rođenja koji vas interesuje i provjerite da li su stari Egipćani dobro procjenili ljude i duhove.

Ostatak teksta pročitajte OVDJE.

Preporučujemo