NAJPOZNATIJA SRPSKA MANEKENKA ŽIVELA JE U BEDI I SIROMAŠTVU A SADA ŽIVI KAO BOGINJA: Zbog njene životne priče ćete ZANEMETI!

0

Dragana Dujmović je svojevremeno bila i Mis Universe a sada je jedna od najtraženijih foto modela. Iako danas uživa u raskoši i luksuzu nije uvijek tako bilo. Dragana je odrasla u predgrađu Novog Sada koje se zove Bukovac a kada je imala samo dvije godine njen otac je obolio od zloćudne bolesti a uz to su bili i jako siromašni.

Njena majka je nastojala da svoju tugu i beznađe sakrije od svoje kćerke i sina i trudila se da im uvijek u životu bude osloac. Dragana je do uspjeha prošla jako težak put ali se nijednom nije pokolebala ni slomila. Nakon što je osvojila nekoiko titula na takmičenjima ljepote odlučila je da ode u Ameriku i to sa samo jednim spakovanim koferom.

Nastanila se na Floridi i potpisala je ugovor sa prestižnom agencijom a nedugo zatim je upoznala i svog supruga Breta Boltona koji je jedan od najprestižnijih estetskih hirurga za transplataciju kose ne samo u Americi nego i u cijelom svijetu, Danas ovaj par živi u luksuznoj vili koja se nalazi u Majamiju i imaju troje djece.

Dragana danas uživa u životu i njena djeca i asdašnji način žiovta su izbrisali sve gorke usopomene. Ona vrlo često dolazi u Srbiju da bi obišla svoju majku i brata ali i prijatelje i obavezno posjeti i grob svog oca. Ona je jednom prilikom rekla da je mnogo vremena prošlo od kada njenog oca nema sa njima i da bi najviše na svijetu voljela da je sada tu i da vidi kao je uspjela u životu i da prebrodi sve nevolje.