NAJPOTRESNIJI MOMENAT PJEVAČICE PRED GLEDAOCIMA! KARLEUŠA zbog jednog pitanja zaplakala, prekinuta emisija!

0
Jelena Karleuša bila je gošća  popularne emisije “Šok tok” na televiziji “Prva”. Pjevačica e konačno rekla i keke stvari vezane uz novi album kojeg treba da izda nakon 8 godina pauze, a u vezi toga je rekla: ” Za ovih osam godina nije da nisam radila ama baš ništa. Pet godina rada na “Zvezdama Granda”, ozbiljnog muzičkog projekta, četiri dueta za ovo vrijeme. Prošlo je osam godina. Fanovi su nezasiti, a hodam po mukama turbulentnog života. Riječ je o gigantskom projektu. Otkriću da će se naziv albuma biti “Alfa”

 

Jelena je konačno smogla snage i da malo progovorio o svojoj aferi sa Vranješom, a povodom toga je rekla sljedeće: ” Željela sam ja nešto da kažem na tu temu. Dugo sam ćutala. Čekala sam da jedan strašan period ostane iza mene. Ne samo ova godina, već i prethodna. Prošla sam medijski atentat, to se zove medijski linč. Istina je da su sve slike koje su plasirane, nastale su bez moje dozvole, bez mog znanja. To je sadržaj za koji nisam znala. Tim slikama je meni priječeno. To je naudilo meni i mojoj porodici. Ljudi koji stoje iza toga su neljudi. Čovjek koji stoji iza toga je sitan, mali. O muškosti se tu i ne govori. Nema tu časti, ni muškosti. Moja porodica je prošla kroz pakao i sama sam to teško podnijela” 

Jelena je rekla i kako je bila žrtva ucjena, kada su te slike u pitanju, a ultimatum je bio da bude sa nekim s kim nije nikada ni bila, ali da su najveći njeni dželati bili pojedini mediji, te da je i njena majka zbog svega toga umrla prije nego li je trebala. Na pitanje novinara kako je sve to uticalo na njenu porodicu, Jelena je samo zaplakala te se program morao prekinuti na jedno vrijeme sa reklamama

 

 

Preporučujemo