Porodica je svima od velike važnosti, ali nažalost nemaju svi tu sreću da osjete porodičnu ljubav i povezanost kao neki. Ono što je svima fascinantno je koliko povezanosti postoji između blizanaca i to se jako teško može objasniti, ali očito je da je to jedno od brojnih čuda ljudske prirode.

Slavne muzičarke Indira i Edita Aradinović su poznate po svom izgledu i muzici, ali ono što malo ko o njima zna je da su se morale suočiti sa mnogim gubicima u porodici, ali to ih je izgleda učinilo samo jačim. Indira i Edita su u par navrata pričale o ovome. Ono što malo ko o njima zna je to da su imale brata koji je umro u dvadeset i prvoj godini. Iako su bile jako vezane za njega, znale su da će ih kad tad napustiti jer je rođen sa Downovim sindromom i to težim oblikom, pa je preminuo 2005. godine.

Edita je otkrila svoju priču za koju je tek sa dvanaest godina saznala. Naime, cijeli život je imala osjećaj da nije sama došla na ovaj svijet i kao dijete je crtala portrete i sa muškim i ženskim obilježjima. Onda je saznala istinu i nije mogla da vjeruje šta čuje.

Trebala se roditi zajedno s bratom blizancem koji nije preživio taj porođaj i to objašnjava zašto postoji taj neki duh koji Editu prati kroz život – to je to što blizanci imaju, neku posebnu vezu. Indira je dodatno otkrila da su se roditelji razveli nakon smrti brata prije sedamnaest godina. Šta vi mislite o ovome?

 

Preporučujemo