NAJNOVIJA VEST! SMRT U ZADRUGI! Umro je jako mlad, PAO JE U KOMU! Detalji tragedije, STRAŠNE VESTI! (FOTO)

0

Zadruga je zasigurno najgledaniji rijaliti program u celoj regiji, i iz sezone u sezonu on definitivno samo ruši rekorde same gledanosti. Kada vam samo kažemo da je centralni dnevnik na državnoj televiziji u pola 8 manje gledan od trenutnog izbacivanja u Zadrugi, onda vam je valjda apsolutno sve više nego jasno. 

Sve su oči uprte u ovaj rijaliti baš iz raloga jer se polako bližimo samom finalu i konačnom pobedniku koji bi na kraju inkasirao minimalnih 100.000 evra, što je složićete se jako solidna cifra u ova današnja krizzna vremena. Kristijan Golobović, koliko god ga neki ne voleli, je i dalje favorit broj 1, mada i dalje u senci imamo još neke zadrugare koji su u šemi za poziciju broj 1. 

Kroz godine svoga emitovanja u ovom rijaliti programu smo imali svakojaka dešavanja, koja su nekada prelazila crtu dobrog ukusa. Bilo je tu tuča, ekcesa razne prirode, vređanja na nacionalnoj osnovi, ali i spajanja u emotivnom smislu, a ovo je prvi rijaliti program u svetu koji je u toku samog emitovanja dobio i bebu. Verujemo da svi zznate da je Miljana Kulić postala majka malenog Željka i to baš u Zadrugi. Čak je i šef celog projekta bio mu kum na krštenju, a po njemu je i dobio samo ime. 

Međutim, imali smo i smrti u porodicama kroz sve ove sezone, a da ne bude izuzetak ni ova uverili smo se prethodnoga dana. Tako je sada Mirijanji Zonjić preminuo otac, a ona je na profilnu Instagram sliku stavila samo crnu podlogu. Čovek je imao samo 35 godina…

Preporučujemo