NAJMOĆNIJA žena u Srbiji uslikana sa ćerkom… Kad čujete čime se bave, UHVATIĆETE SE ZA GLAVU! Kakvo iznenađenje…(FOTO)

0

Mi se u današnjem članku malo bavimo sa možnim ženama koje su jednostavno isspllivale na površinu u poslednje vreme, što pre nikako nije bio slučaj. Sve je to naravno došlo na red sa emancipacijom žena, koje su danas visoko školovane, i jednostavno na taj način su prnašle svoje mesto u društvu. 

Više moderna žena ne kuha dnevno 3 jela, decu čuvaju vrtići, dok se za higijenu kuće brine neka žena koja je plaćena za to. Pogledajte samo jednu Anu Brnabić koja je supela da dogura do mesta premijera Srbije, ili doktoricu Dariju Kisić Tepalčević, koja je od obične doktorice, preko člana kriznog štaba prekvalifikovana u skupštinu Srbije i obnaša poziciju ministra. 

Mi danas govorimo o jednoj srpkinji koja je u visokom biznisu, a radi se o modi, a svoju celu priču razvila je u Engleskoj. Njeno ime je Milka Forcan koja je magistrirala u Londonu, a pravi posao radi sa e shopingom, a žene su naprosto lude za njenim primercima odeće. Jovana je njena ćerka, koja je pokupila sve najnovije trendove iz holivuda i pretočila ih u svoje modele, tako da za sada biznis ide jako dobro. 

Milka je jako ponosna na svoju ćerku, koja je nedavno magistrirala Nemački jezik, i kaže da će da bude prava naslednica svoje majke.

Preporučujemo