NAJLEPŠI ZATVORENIK OVIM POTEZOM OSTAVIO JE ŽENE BEZ DAHA: Pucali su na njega, robijao je, a danas uživa u bogatstvu!

0

Koliko je žiovt nepredvidljiv pokazuje nam i slučaj Džeremi Miksa koji je proglašen najzgodnijim i najse*sipilnijim zatvorenikom na planeti. Ovaj muškarac od samog rođenja živi život koji ne možemo vidjeti ni u najnevjerovatnijim holivudskim filmovima a oba njegova roditelja su bili ovisnici o he*oinu pa je i on rođen kao ovisnik.

Kada je imao samo devet mjseci njegov otac je usmrtio majčinu najbolju prijateljicu koja nije željela da mu otkrije gdje se nalaze njegova supruga i sin. Nakon ovog ubistva njegov otac je osuđen na zatvor a sa majkom Kejti je preživljavao jezive trenutke. Ispričao je da joj je kao dijete morao ubrizgavati her*in i štititi je od njenih partnera koji su je svi redom zlostavljali.

Od kuće i majke je otišao kada je imao samo 15 godina i živio je na ulici a te godine na njega su pucali tri puta i pukom srećom je ostao živ. On je krenuo stranputicom, pljačkao je, prodavao narkotike bio je član ulične bande a 2014. godine je uhapšen i mada je mislio da je to njegov kraj žiovt mu se preokrenuo u pravu bajku. Naime fotografija njegovog hapšenja je postala viralna i on postaje prava internet zviejzda što mu je otvorilo mnoga vrata.

U tom trenutku oko njega su se počele otimati velike i poznate modne kuće koje su željele da baš on bude zaštitno lice njihovih brendova. Kako sam kaže sudija koji mu je kaznu smanjio sa šest godina na 27 mjeseci mu je pomogao na puno načina i danas je jedan od najpoželjnijih muškaraca u svijetu. Posljednjom fotkom koju je objavio na društvenim mrežama je izazvao pravu pometnju među ženama jer se slikao bez majice.