NAJJEFTINIJE MESTO U CRNOJ GORI! – TURISTKINJA IZ SRBIJE ŠOKIRANA CENAMA! Ceo ručak 5€, nema gužve na plaži, a smeštaj za DŽABE!

0

Vrijeme je godišnjih odmora i ko god sebi može to da priušti bira odlazak na more. Uvijek postoji nedoumica koju destinaciju odabrati i u posljednje vrijeme sve veći broj građana Srbije odlazi u Tursku i Grčku a Crna Gora se pomalo i izbjegava zbog napete političke situacije između dvije države.

Međutim još uvijek veliki broj porodica iz Srbije ljetuje na crnogorskom primorju a iako mediji špekulišu o visokim cijenama Hristina Rašković koja je odmor provela u Šušnju tvrdi da to nije tačno i da se njena porodica odlično provela po cijenama koje su i više nego pristupačne. Ona je u svakom smislu pozitivno iznenađena situacijom u Šušnju u kojem kako ona kaže nema puno tiurista i nisu velike gužve a najčešći gosti su iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Poljske i Češke.

Voda na gradskoj plaži je kristalno čista a par ležaljki i suncobran se mogu iznajmiti po cijeni od osam eura, a ono što je najbolje ne morate da ih uzmete ako ne želite. Hrana u marketima je čak i jeftinija nego u Srbiji a u restoranima jedan kompletan obrok, od supe preko glavnog jela do deserta se može pronaći i za 5 eura dok kafa košta 1,5 euro.

Cijena hamburgera je 2,5 eura a porodična pica košta 10 eura. Kada je u pitanju smještaj studio za četiri osobe košta 30 eura po danu a apartmani koštaju 40 eura. Ipak Hristina je napomenula da se radi o jednom od jeftinijih mjesta na crnogorskom primorju. Ona je tako išla na izlet do Utjehe koja se nalazi 14 kilometara udaljena od Bara i kaže da je tamo sve dosta skuplje.

Preporučujemo