NAJGADNIJE PRIZNANJE U ZADRUZI- ANĐELO priznao da voli da bičuje djevojke i da im gura stopala u usta- OVO ĆE POSEBNO POGODITI NJEGOVU BIVŠU, NAŠU POZNATU PJEVAČICU (FOTO)

0

Anđelo Ranković ispričao je u Zadruzi da ga loži kada gura djevojkama noge u usta i kada ih bičuje. Priznao je i da se pokajao zbog toga što je ispričao, posebno zbog Teodore Džahverović sa kojom je bio tri godine u vezi. On je priznao da mu je fetiš da mu djevojke ližu stopala i da im gura prste u usta, a mnogi od njegovih cimera su komentarisali da mu je onda to sigurno radila i Teodora sa kojom je bio tri godine, a na to je Anđelo rekao:

”Ne volim da pričam o intimnim stvarima ni se*su, ali tačno je da uživam kad mi djevojke ližu stopala i kad im stavim nogu u usta! Volim i da koristim bičeve! Nadam se da se Teodora neće naljutiti što je ova tema pokrenuta” – priznao je Anđelo. On je morao da otkrije svoje fetiše jer je Jelena radan sa kojom je bio u kombinaciji to prva ispričala nekim cimerima. Anđeo je i rekao da brine kako će sve to da djeluje na njegovu bivšu dragu, koju izgleda nije prebolio:

”Žao mi je što sam se seksao sa ovom ovu kučkom Natašom i sad moram da pričam o ovome, jer je istrtljala sve. Ne znam šta ona ima da palamudi o tome šta ja volim u se*su! Teodora je osoba koju sam najviše volio u životu! Želio sam da je oženim. Nadam se da neće imati neprijatnosti zbog ovoga. Krivo mi je što sam je ikad spomenuo u Zadruzi i što sad svako može da je razvlači” – Saznalo se da je Teodora već sedam mjeseci u vezi sa jednim košarkašem i da je veoma bijesna na Anđela Rankovića

 

Preporučujemo