NAJBOGATIJI GLUMAC ŠUTNE SVAKU DEVOJKU KADA NAPUNI 26 GODINA: Vlasnik je najskupljih nekretnina, kao i ženskih srca!

0

Od svih poznatih holivudskih glumaca koji nam se pojavljuju na malim i velikim ekranima, malo ko ima talenta i vještine kao Leonardo DiCaprio. Svijet je prvi put baš obratio pažnju na ovog multitalentovanog čovjeka kad je glumio u kultnom romantičnom filmu “Titanic” tokom 1990ih kad je postao san svih žena.

Čak i danas važi za jednog od najatraktivnijih muškaraca na svjetskoj sceni i to ne samo radi izgleda i slave, već sigurno i radi ogromnih količina novca kojim raspolaže. Njegovo bogatstvo se procjenjuje na tri stotine miliona dolara, što znači da je jedan od najbolje plaćenih glumaca na cijelom svijetu. Gledali ste ga na ekranima sa raznim slavnim kolegama – sa Brad Pittom i Margot Robie u “Once Upon a Time in Hollywood”, sa Johnny Deppom u “What’s Eating Gilbert Grape” i brojnim drugim ostvarenjima, ali jako dugo mu je trebalo da dobije Oscara za svoju vrhunsku glumu i rad.

Mnogi ga osuđuju jer voli znatno mlađe žene, a njegova trenutna partnerica ga je upoznala kad je imala samo deset godina i to preko Al Pacina koji je tad bio u vezi sa njenom majkom. On se ne obazire na kritike i komentare na račun toga i uživa sa djevojkom.

U slobodno vrijeme se bavi raznoraznim bogataškim stvarima, a iz nekog razloga baš obožava kupovati nekretnine. U čak četiri mjeseca je uspio potrošiti apsurdne količine novca na par nekretnina. Ukoliko vas interesuje još detalja o ovom enigmatičnom i svjetski poznatom glumcu kojega ste viđali u bezbroj uloga i filmova, kliknite