Nadežda Biljić hitno HOSPITALIZIRANA! Oglasila se i njena majka, saopštila tužne vijesti: ”OTROVALA SE…ZBOG NJEGA”

0

Kada su ovi naši balkanski prostori u pitanju, rijaliti programi su zaista pun pogodak i produkcije ovih programa svakoga dana zadovoljno trljaju ruke, a i produkcije su dobro shvatile šta narod na ovome prostoru voli da gleda. Nekako sve to ipak više gledaju žene, pa veoma često domaćice zaborave na sve svoje obaveze u kući dok gledaju šta rade Kristijan i Lepi Mića. Ono što je posebno zanimljivo je da je ovaj vid programa neke totalne anonimuse napravio velikim rijaliti zvijezdama, kao što su Miljana Kulić ili Miki Đuričić, i nekako su preko ovakvih programa, kriminalci i starlete počele da bivaju idolima mladim ljudima i tinejdžerima u razvoju, koji vide da se na veoma laj način može steći popularnost, ali i zaraditi dobar novac.

Kako drugačije opisati Miljanu Kulić nego psihijatrijski slučaj, koja se non stop dernja i plače pred kamerama, i sa svojim ljubavnicima ili se bije ili se seksa i svako malo ostaje u drugom stanju pa ide na kiretažu. Kristijan Golubović, okorjeli kriminalac je trenutno najveća zvijezda u rijalitiju,a  po nekim pričama, on će nakon svega, kada se završi ova sezona, zaraditi nevjerojatnih 350 hiljada eura. Ipak, tema ovoga teksta je bivša Zadrugarka, pjevačica Nadežda Biljić koja je završila u bolnici

Poznato je da je ona nedavno dobila sina Longa u svojoj vezi sa Tomom Panićem, koji je učesnik i četvrte sezone Zadruge, a koji je nadeždu prevario pred kamerama i to u više navrata. Medijima se javila Nadeždina majka Slavica koja je rekla da je Nadežda završila u bolnici jer se otrovala alkoholom, a sve zbog tuge, zbog onoga što Toma radi u Zadruzi, pa je na kraju završila na ispiranju želuca.

 

Preporučujemo