NA SVADBI SA IGOROM SEVERINA DOBILA 250.000 €! A sad otkrivena cifra zbog koje je pevačica ŠUTNULA Kebinog sina! PRAVA SIĆA! (FOTO)

0

Severina Vučković je bila jedna od najpoznatijih pop pjevačica u regiji ali je njena karijera pala u zapećak posljednjih nekoliko godina i to sve zobg problema koje ima u svom privatnom životu. Severina se prvi put udala za srpskog biznismena Milana Popovića i rodila je sina Aleksandra a starateljstvo nad njim nakon razvoda je postalo veliki kamen spoticanja i uslijedile su godine borbe na sudu.

Pjevačica se prije sedam godina nakon svog koncerta u beogradskoj arenu upoznala sa 15 gdoian mlađim Igorom Kojićem sinom popularnog folk pjevača Dragana Kojkića Kebe i počeli su vezu koja je trajala nekoliko mjeseci da bi je nakon toga krunisali tajnim vjenčanjem u istarskim Brelama. Dva mjeseca poslije toga su u Beogradu napravili veliku svadbu na koju je bilo pozvano 600 gostiju iz cijele regije i kako su mediji pisali mladenci su dobili oko 250 hiljada eura u kovertama.

Tada je Keba bio oduševljen svojom snajkom i postali su jako bliski a s druge strane Severinina sestra Zdenka se nje odrekla jer se po drugi put udala sa srbina. Iako niko nije očekivao da će se to desiti i ovaj Severinin brak je prije nekoliko mjeseci završio razvodom a  prema pisanjima medija do kraha je došlo upravo zbog novca.

Naime špekuliše se da je pjevačica mužu dala karticu koja je imala limit od 13 hiljada eura  a on je sav novac potrošio i to je bio i razlog njihove javne svađe ispred jedne prodavnice u Zagrebu. U vrijeme izbijanja pandemije korona virusa Seve i Igor su se preselili u vilu Dragana Kojića i njegove supruge Sandre ali su tada počeli i problemi u njihovom braku i navodno su se svi međusobno posvađali.

Preporučujemo