NA STUBU SRAMA! EVO KAKO SIN ANE BEKUTE IZGLEDA: Ostavila ga u domu za nezbrinutu djecu, njezine riječi će vas RASPLAKATI!

0

Ana Bekuta je svog sina rodila sa samo 17 godina, tada je sa velikim bolom morala donijeti odluku da svog nasljednika ostavi u domu za nezbrinutu djecu.

Ana je sina rodila u vanbračnoj vezi, te je bila odvojena od svoje bebe dok su je okolina osuđivala. Njezini roditelji su se našli na stubu srama, selo ih je ogovaralo, što je nju posebno boljelo, jer je smatrala da oni nisu krivi ni za šta.

Poslije strašnih unutrašnjih lomova, morali smo smjestiti Igora u dom, a tada je veliki dio mog srca otkinut pa ta rana nikada neće moći zacijeliti. Govorili su da sam glupa što mu tada nisam oduzela živoz, pa sam ga sakrila i ostavila u nekoj udaljenoj bolnici. Sve vrijeme sam putovala do mjesta gdje je on samo da bih ga zagrlila. Do sljedeće subote, u životu su me držali njegovi puderasti mirisi u nozdrvama i otisak njegovih majušnih usana na vratu. OVo je trajalo svega nekoliko mjeseci, a onda je glas srca i razuma tu ptičicu vratilo u krilo. – rekla je Ana.

Preporučujemo