Na sahranu svoga prijatelja je došao u drečavoj, zelenoj haljini- Razlog zbog čega je to napravio SVE JE rastužio- ZBOG OVOGA SU SVI PLAKALI (VIDEO)

0

Smrtni slučaj je svakako događaj koji čeka svakoga od nas, samo neke lakše, a neke puno teže prebolimo. Roditelji su svakako najteži gubitak, koji svaka osoba od nas jednostavno mora da preboli. Međutim, mi vam danas donosimo jednu više nego tužnu priču, i verujemo da neće biti svejedno kada je pročitate do samoga kraja.

Ovde se naime radi o dvojici najboljih prijatelja, još od detinjstva, koji su imali dogovor da ako jedan umre pre drugog sa ovoga sveta, šta onda ovaj drugi treba da napraavi za njega. Jako orginalno, ali kako su prolazili dani, shvatili su da su dali jako teško obećanje jedno drugome. 

Kevin Eliot je bio jedan od njih, a živi u Škotskoj, i bio je profesionalni vojnik, te je bio u AAfganistanu u vojn0j misiji, tako da je on imao realne šanse da prvi ode sa ovoga sveta, jer je tamo ipak ratna zona. Jako čudan dogovor je bio sa berijem, a on je morao na njegovu sahranu da obuče najružniju haljinu koju bude mogao da nađe u tom trenutku, kada bude dan sahrane. 

Sve se obistinilo samo 3 godine nakon njihovog dogovora, i Beri je došao u drežavo zelenoj haljini na sahranu, a bio je pogubljen od bola, a sve se desilo 2009 godine, kada je Kevin Eliot poginuo na vojnoj misiji od pešadijske granate. 

 

Preporučujemo