Na sahranu svoga prijatelja je došao u drećavoj, zelenoj haljini: Razlog zbog čega je to napravio SVE JE rastužio- ZBOG OVOGA SU SVI PLAKALI (VIDEO)

0

Verujemo kako ste do sada jako puno puta čuli da na svetu ima jako puno prijateljstvava koja traju do same smrti. Međutim, kako vremena prolaze, ljudi se krenu zanimati sa nekim drugim stvarima, pa se na prave prijatelje i zaboravi, i jednostavno prioriteti postanu sasvim neke druge stvari. Zato je jako velikaa istina, da u životu možete imati samo jednog prijatelja a ne njih 7. Tako vam mi danas donosimo priču o 2 najbolja prijatelja iz Škotske, koji su pre 5 godina imali jedan jako neobičan dogovor.

Beri i Osvald su se tako dogovorili, da ak ojedan umre pre drugoga da ovaj drugi na njegovu sahranu mora doći u najtužnijoj haljini koju u tom trenutku nađe u butiku ili prodavnicu. Beri je tako otišao u Afganistan pre 3 godine, a prošple godine je stradao od granate u strašnoj zasedi. Na dan sahrane Osvald se pojavio u drečavo zelenoj haljini, a svima je bilo jasno o čemu se radi.

Preporučujemo