Na oca pravi frajer, ovo je sin DORIS DRAGOVIĆ! – Objavljena fotka po prvi put, evo kako izgleda! (FOTO)

0

 

Naši prostori su bili i još uvijek jesu dom mnogim slavnim i uspješnim ljudima koji su puni intelekta i talenta. Nažalost, države u kojima živimo kao i narod ne cijeni više talente tih ljudi pa mnogi zato odoše van ili ostave blistavu karijeru po strani jer ih niko ne cijeni.

Srećom za neke starije generacije, njihovi heroji su često još uvijek aktivni i slavni pa nebitno da li slušate narodnjake ili zabavnu muziku, često ćete moći čuti jugoslovenske pjevače i pjevačice kako i dan danas daju sve od sebe na bini da zabave one koji ih slušaju decenijama svog života. Jedna značajna pjevačica s ovih prostora je svakako Doris Dragović koja je i danas jako popularno estradno ime. Rođena kao Dorotea, Doris je osvojila srce jugoslovenske publike do te mjere da je i danas jako poznata i mnogi vole njenu muziku iako je davno prestala biti aktivna kao u mladosti.

Razlog njene smanjene pjevačke aktivnosti je porodica i ona svoju voli mnogo. Prije 32 godine je izgovorila to sudbonosno “da” ljubavi svog života – vaterpolisti po imenu Mario Budimir i s njim danas ima sina koji je, kako svi kažu, slika i prilika svog oca a ime mu je Borna.

Danas je Dragović posvećena crkvi i vjeri, a porodica joj je sretna i sin joj je odrastao pa ga svi sad porede sa ocem na kojeg je naslijedio izgled. Borna danas živi u Splitu i čini se da je ova porodica jedna od sretnijih na ovim prostorima danas. Šta vi mislite o ovome?

 

Preporučujemo