Vijesti

Na čelu mu rasla OGROMNA BUBULJICA, jednorog ga zvali: Otišao u bolnicu, kad su mu ISTISNULI TO, došlo im ZLO(VIDEO)

Za danas jedna tema koja je itekako zanimljiva za sve one koji vole gledati i slušati priče sa ovakvom tematikom. Koliko žeba zapravo u današnje vrijeme itekako obožava da istišće bubuljice i akne, kako na sebi tako i na svome partneru? Ima ih jako puno i taj momenat nikome nije jasan, ali eto, možda je liječenje živaca ili jednostavno to vole da rade. Dermatolozi su ipak rođeni za takve stvari, i oni upozoravaju da jednostavno ne radite takve stvari na svoju ruku. Razlog je veoma jednostavan, jer neke osobe koriste igle i bašlije i totalno razrove površinski dio kože. Em naštete samom pacijentu, em ako nije dezinfikovana igla, jako brzo može da dođe do trovanja same osobe ili neke infekcije. 

Zato, nemojte se igrati doktora. Isto tako na internetu se može naći jako puno video zapisa na kojima možemo gledati takve intervencije koje su itekako gadne za sve one koji jednostavno nemaju želudac za tkve stvari. Zajednički zaklojučak je taj, da za posao dermatologa nekada stvarno treba imati jak i moćan želudac. Danas vam donosimo priču iz Sjedinjenih Američkih Država, gdje je poznata doktorica koja se zove Sandra Lee imala pacijenta kojeg nikada prije nije vidjela.

On joj je došao sa jako velikom bubuljicom na čelu, koja je bila monstruozne veličine. Radilo se o masnom tkivu, koje je polako preraslo u cistu i koje je bilo jako teško za uraditi. Moralo se pristupiti operacionom procesu, a cijeli postupak je snimila i postavila servis You Tube. Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Oglasi – Advertisement