Na adresu Vesne Radusinović stigao prekrasni buket ruža: Pošiljalac je zgodni suprug OVE pop pevačice! – Šta će MARIĆ reći? (FOTO)

0

Milomir Marić je jedan od najpoznatijih voditelja u Srbiji koji godinama na televiziji Hepi vodi jutarnji program i vrlo često su mu gosti prilično kontroverzni kao i teme o kojima pričaju. Jedno vrijeme je osuđeni ratni zločinac Vojislav Šešelj bio u studiju skor svaki drugi dan a on je također poznat po svojim skandaloznim izjavama a neriejeko bi i Marić dodao koju.

Kada je u pitanju njegov privatni život poznato je da je on već godinama u vezi sa Vesnom Radusinović koja je nekada radila kao novinarka i urednica a danas je cijenejna spisateljica. Iako se nisu službeno vjenčali jer smatraju da papir ne bi promijenio ništa njih dvoje žive zajedno već jako dugo a sa njima je i Vesnin sin iz prvog braka koji se sa Marićem odlično slaže.

Vesni udvarača nikada nije nedostajalo a koliko je omiljena i među svojim kolegma i prijateljima pokazuju buketi cvijeća koje je dobila za Međunarodni praznik žena. Naravno najveći i najdraži su stigli od Milomira i njenog sina Vedrana ali je veliki utisak na nju ostavio i buket bijelih ruža koji je dobila od IT stručnjaka Ivana Đolića koji je oženio pjevačicu Anu Bebić.

Ona je fotku ovog buketa podijelila i na društvenim mrežama uz  opis: I čednu belinu proleća.. a njeni fanovi su odmah pomislili da se radi o nekoj romansi. Međutim istina je da su Vesna i Ivan dugogodišnji prijatelji i on joj je svojim gestom samo pokazao koliko je cijeni. Neki su se u komenatrima zapitali i šta je Marić rekao na ovaj Ivanov potez ali je sigurno i njemu bilo drago što mu je partnerica toliko cijenjena.

Preporučujemo