MUŠKARCI SU UZDISALI ZA NJOM, RODILA JE DETE OŽENJENOM BIZNISMENU, PA NESTALA: Gde je danas poznata srpska voditeljka?

0

U devedesetim i dvije hiljaditim je Radmila Rada Radenović bila jedna od najpoznatijih voditeljki u Srbiji i mnogi su je zbog njene ljepote i izgleda nazivali srpskom Hali Beri. Postala je zaštitno lice TV Pinka gdje je vodila u to vrijeme najgledaniju emisiju City koja je imala zabavni kratki format.

Za Radom su u to vrijeme uzdisali mogi muškarci a ona se pojavila i u spotu pokojnog Tošeta Proeskog Vo kosi da ti spijam. Također bila je i jedna od prvih javnih ličnosti u Srbiji koja se slikala za Plejboj 2005. godine i mnogima je tada oduzela dah. Nakon emisije City vodila je autorsku emisiju Rada sam, a poslije nje je imala još jedan kratki angažman i to kao voditeljka najpoznatijeg rijalitija Zadruge, ali se nakon nekoliko mjeseci povukla sa televizije i iz javnosti.

Kada je u pitanju njen privatni život ona je uvijek pokušavala da ga drži podalje od medija ali se 2010. godine špekulisalo da je u vezi sa oženjenim muškarcem kojem je rodila i dijete. Radilo se biznismenu Dejanu Miliću koji sa svojom nevjenčanom suprugom ima dvoje djece.

Ona je tada za medije rekla kako je sa Dejanom bila u vezi oko deset godina kada je on ušao u aferu sa Radom. Ona ga je tada ostavila i iako se u početku nije mogla nositi sa time poslije mu je oprostila i ponovo su zajedno. Rada sa druge strane živi sa svojim sinom Petrom kojeg je dobila u cvezi sa Dejanom i jednom prilikom je otkrila koliko je teško sam odgajati dijete.

Preporučujemo