Showbizz

Muškarci se preznojili, Jovana se pojavila u jutarnjem ovako obučena: A čekajte da vidite 1 detalj na licu: Poslije frizure i ovo je promijenila!

Prije nekoliko dana Jovana je oduševila svoje gledaoce u “Jutra na Prvoj” novom frizurom i to prilično velikom promjenom u odnosu na prošle godine, ali pored toga ona je napravila još jednu promjenu.

Ovog puta promjena je bila manje primjetna, ali je svakako vidljiva izoštrenom ženskom oku.

U pitanju su Jovanine obrve, koje su sada mnogo deblje, tako da one dodatno mijenjaju njen dosadašnji imidž. Da se primjetiti da su sada obrve i nešto tamnije kako bi se više uklopile uz novu boju kose, a svemu je, također, prilagođena i šminka.

Ona za novi izgled iz dana u dan dobija sve više komplimenata, pa je i više nego jasno da se ova promjena svima dopada a posebno njenim fanovima ali i gledaocima TV Prve.

Muškarci vjerovatno ne bi nikada primjetili ovaj detalj, ali oštro oko žene koje bar malo poznaje ovu vrstu uljepšavanja, zapaziće da su obrve tek iscrtane i da se jasno vidi da su još uvijek svježe.

Pored toga, Jovanin dekolte je ovog jutra također privukao mnogo pažnje, jer je malo otvoreniji nego inače, a u skladu sa sunčanim vremenom nosila je lijepe nježe boje, rozu i bijelu.

Jovaninim taknim obrvama koje je dugo njegovala, gledajući na njen novi izgled, je došao kraj. Zašto i ne bi kada u novom izgledu, i to kao plavuša, izgleda puno bolje i ljepše.

Za sve one koji pitaju u čemu je razlika i o čemu se radi, u članku smo vam i priložili fotografiju na kojoj je Jovana u svom starom izdanju, kako bi mogli uporediti sa novim.

Oglasi – Advertisement