Mučio ih je nesnosan SMRAD u spavaćoj sobi – nećete verovati ŠTA su pronašli ispod tepiha! (VIDEO)

0

Neugodni mirisi su svakodnevni problem mnogih domačinstava, mi ih nekada i ne primetimo, ali zato gostima sigurno to neće promaći. Mirisi iz kuhinje, a najviše miris prženog crvenog i belog luka su nam glavni neprijatelji i baš se moramo boriti dok ih ne istjramo.

Sada osim provetravanja prostorija imamo i razne osveživače zraka u sprejevima i bočicama koje lagano opuštaju miris i jedan su od najbržih načina da osvežite stan, pomažu i mirisne sveće, koje uz to daju neki lepi ugodan štih. Neugodne mirise u prostoru mogu stvarati i kućni ljubimci, zatim neugodni mirisi mogu da se stvore i u kanti za otpatke i slično.

Sve ovo o čemu smo pisali nije ništa u odnosu na ono što je korisnica Tik Toka,Candy Rain doživela. Naime nju i supruga su stalno mučili neugodni mirisi u spavaćoj sobi, taj smrad je dovodio i do povremenih rasprava između supružnika, često su znali jedno drugo optuživati da ispuštaju gasove, ali izvor neugodnog mirisa krio se ispod tepiha. Tajnu su otkrili kada su počeli renovirati kuću, a jedan od povoda renovacije je bio baš taj smrad.

Kada su podigli tepih u spavaćoj sobi sve im je bilo jasno. Kendi i suprug su pronašli šaht ispod kojeg su postavljene odvodne kanalizacijske cevi, tako da su ispod tepiha i poklopca tekle fekalije koje su naravno jako zaudarale. Video koji je Kendi postavila na TikToku skupio je tri miliona pregleda.

Preporučujemo