MRŽNJA nije tajna: Majka Jelene Janković otkriva kako je Ana Ivanović SLOMILA SRCE njenoj ćerki i zašto ne razgovaraju!

0

Dvije ponajbolje srbijanske teniserke ako izuzmemo Moniku Seleš su Ana Ivanović i Jelena Janković koje su svoje karijere već privele kraju i Ana je zvanično u penziji kada su u pitanju teniski tereni dok Jelena još uvijek nije zvanično objavila kraj svoje karijere. Iako su se takmičile u isto vrijeme puno se pisalo o tome da odnos između njih dvije nije dobar i da uopšte ne razgovaraju a čini se da ni danas nisu u kontaktu.

Naime svojevremeno je nihov odnos bio često tema medija i nerijetko je između njih bilo velikih eksplozija a posebno kada bi se u sve upetljala i Jelenina majka. Naime mnogi smatraju da jeupravo ona najveći krivac za loš odnos između dvije teniserke jer je javno kritikovala Anu u vrijeme kada je srpska ženska reprezentacija igrala Fed Kup a Ana nije nastupila za svoju zemlju.

Ana je tada bila u vezi sa španskim teniserom Fernardom Verdaskom i on joj je  bio važniji od nastupa za svoju zemlju a Jelenima majka je medijima rekla kako je njena kćerka u deset godina propustila samo jedan meč i kako je i kada je imala ozbiljne povrede išla na drugi kraj planete da igra za Srbiju i bori se pod njenom zastavom. Za to vrijeme Ana je sjedila u kafiću i sa svojim dečkom ispijala kafe.

Iako Jelena nije ništa rekla u javnosti očito je istup njene majke pokvario odnos sa Anom što se moglo vidjeti i godinama kasnije kada je Ana nije pozvala na vječanje sa Bastijanom Švajštajgerom. Novinari su tada pitali Jelenu za njen komentar a ona je rekla da nije razočarana Aninim postupkom jer je vjenčanje dan kada uz vas treba da budu ljudi sa kojima dijelite dobro i loše i koji su uz vas godinama a ona to Ani nije bila.

Preporučujemo