Novo

Mračne tajne vladara Dubaija: Njegova šesta žena je pobjegla i otkrila strahote koje je radio svojim kćerkama

Zastrašivanje, mučenje, otmice i prisilni povrtak.

U toku protekle sedmice su bile utvrđene sve optužbe protiv vladara Dubaija, multimilijardera, šeika Muhameda Bin Rašida Al – Maktuma, koje je pokrenula njegova bivše, šesta žena, princeza Haia Bint Al – Husein.

Sve ovo je objavljeno u nizu ooširnih presuda Visokog suda u Velikoj Britaniji.

https://www.youtube.com/watch?v=J5xZu7R6pd4

Poslije vrlo iscrpnog i dugog, ali vrlo bitnog slučaja koji je započeo prije osam mjeseci, sud je konačno objavnio zvaničnu presudu o utvrđivanju činjenica u korist princeze koja je, moramo podsjetiti, prošle godine odlučila napustiti Dubai zajedno sa svoje dvoje djece, rekavši tada da se boji za svoj i život svoje djece.

On je mjesecima bezuspješno pokušavao da sakrije ovu presudu od ajvnosti, ali su sve njegove žalbe na kraju bile odbijene, i ovo je na kraju postao slučaj u javnom interesu. Također je otkrivenoda šeik nije baš bio otvoren i potpuno iskren prema sudu. Tako da je ona nakon objavljenih tužbi rekao slijedeće:

“Kao jedini pravi šef vlade ja nisam bio u mogućnosti da učestvujem u postupku i u utvrđivanju činjenica na sudu. To je za rezultat imalo objavljivanje presude o nekakvom utvrđivanju činjenica koje na kraju otkriva samo jednu, njenu, stranu priče. Ovo je rabota. A ja sam žrtva. Tražim od suda i od medija da poštede privatnost moje porodice. Ne želim da se naša imena provlače po medijima kao da smo neki monstrumi.” kazao je.

Međutim, saslušanjem svjedoka i sumiranjem svih poznatih činjenica utvrdilo se skroz suprotno.

https://www.youtube.com/watch?v=UN7OEFyNUkQ&feature=emb_title

Nastavak teksta možete pročitati na linku OVDJE.

Oglasi – Advertisement