Morska boja će vam trajati CELU ZIMU, ako uradite ovo… GENIJALAN TRIK kako da sačuvate preplanulu boju do sledećeg leta!

0

Napokon su nam došli puno topliji dani, i leto je tu pred vratima, a verujemo da jako veliki broj vas već sada planira gde će na godišnji odmor. Sada je puno bolja situacija sa odlaskom na morske destinacije, jer je situacija sa korona virusom polako počela da popušta, tako da samo možemo birati gde, kada i sa kim. 

Međutim, ekonomska situacija je takva da će se ipak malo skromnije putovati na morske destinacije, a verujemo da žene najviše čekaju na sve ovo,da bi se malo sunčale, upile vitamina D i dobile malo boje koja je svakako svakome neophodna. Neki čak isu i u solarij pred odlazak na more, samo da ne budu totalno beli na plaži. 

Jedan od glavnih problema kada se vratimo sa mora, jeste kako zadržati kompletnu boju što duže vremena, a da ona ne spadne sa vas? Uglavnom, već nakon 2 nedelje ili mesec dana te boje više nema. Međutim, mi vam danas donosimo jedan super trik kako zadržati kopmlet boju, pa čak do sledećega leta. Mislite li da je to moguća misija, ili ne? U nastavku današnjeg članka donosimo par saveta kako da zadržite boju koliko god je to moguće.

Prva i osnovan stvar, održavajte redovni piling, makar jednom u 2 nedelje. Hidrirajte organizam što je više moguće, jer koža jednostavno obožava dovoljnu količinu vodu, i za sami kraj, ne tuširajte se pretoplom vodom. 

Preporučujemo