MONSTRUM KOJI JE PRESUDIO SEBI I MAJCI, komšije osjetile “NEPODNOŠLJIV SMRAD”: Policija odmah ULETILA U STAN nakon prijave ove tragedije

0

Tijela Dobrile D. (73) i njenog sina Miloša (43) su pronađena u fazi raspadanja u subotu ujutro u njihovom stanu. Ovaj slučaj se desio u Ulici Vjekoslava Kovača u naselju Zvezdara. Prema nezvaničnim informacijama, sin je ubio svoju majku hicem u glavu te je nakon toga izvršio samoubistvo.

Sumnja se treba potvrditi obdukcijom nađenih tijela, stanari su tek nakon nekog vremena osjetili nepodnošljiv smrad na sedmom spratu pa su tek dan kasnije obavjestili o ovom slučaj. Mislili su da sačekaju, s obzirom na to da ima čovjek koji živi u Njemačkoj pa su posumnjali da mu je zamrzivač u kvaru.

Kada su se približili vratima i osjetili smrad, odmah su pozvali vatrogasce da razvale vrata dok ona uopšte nisu bila zaključana. Zatekli su tijelo od Dobrile i njezinog sina. Niko od stanara nije čuo pucnjavu, samo se sjećaju da je nešto puklo ali su mislili da je to doprijelo iz radionice komšije.

Za Dobrilu su rekli da je bila teško bolesna, a prije nego li će se razboliti ona je radila kao sudija, te su njezinog sina konstantno hvalili. Ne bi nikada ni posumnjali da će se ovo desiti s obzirom na to da je porodica bila mirna i kulturna.

Preporučujemo