Moja ćerka ništa nije nasledila: Progovorila Ljiljana, žena sa kojom Željko Ražnatović ima dete, evo šta kaže o Ceci i Veljku, ŠOK!

0

Ceca Ražnatović je već dugi niz godina jedna od najpopularnijih folk pjevačica u Srbiji pa i šire a njenom uspjehu je uveliko pomoglo to što se u devedesetim godinama udala za Željka Ražnatovića Arkana koji je u to vrijeme bio jedan od najmoćnijih ljudi u zemlji iako je svima bilo poznato da je pripadnik kriminalnog klana i traženi ratni zločinac.

Zahvaljujući njegovom uticaju Ceca je bila skoro jedina pjevačica čije su se pjesme vrtile na radio stanicama i televiziji i tada je i dospjela na vrhunac svoje popularnosti. Arkan koji je prije više od 22 godine ubijen u beogradskom hotelu Interkontinental je bio i veliki zavodnik i prije braka sa Cecom je imao četiri žene koje su mu rodile sedmero djece a jedna od njih je i glumica Ljiljana Mijatović.

Ona je Arkanu rodila kćerku Anđelu 1980. godine. Ljiljana je sa njim počela vezu tri godine ranije a nakon što je postala poznata zbog uloge u filmu Beštije koju je ostvarila i tada su je mnogi smatrali najljepšom ženom u državi. Na njenu ljepotu nije bio imun ni Arkan a njihova kćerka Anđela je nedavno za jutjub kanal Istinite priče otkrila neke detalje o svom odnosu sa ocem a sada se u javnosti oglasila i njena majka Ljiljana i to kako kaže na nagovor kćerke.

Ona je tako otkrila da je Željka upoznala kada je imala samo 15 godina i ona je tada odlazila na matine u Cepelin a u to vrijeme je Arkan bio sasvim drugačiji lik od onog kakvim ga danas svi poznaju. On je volio poeziju i stalno je od nje tražio da mu recituje pjesme Desanke Maksimović i bio je duhovit i romantičan. Ostatak pročitajte ovdje.