Mnogi je porede sa Jovankom Broz: Brnabićka sasvim iskreno: “Više bih volela da me porede sa Titom, nadam se takvoj karijeri..:”

0

Ana Brnaabić je svakaako jedna od poznatijih političarki u celoj regiji, koja je za jako kratko vreme isplivala na samu površinu srpske političke scene. Mnogi su je gledali popreko kada se pojavila naa poziciji premijera, a ako još na to dodamo i njenu seksualnu opredeljenost, onda i ne čudi što je u patrijarhalnoj i pomalo zaostaloj Srbiji po pitanju gej opredeljenja, naišla na jako veliki otpor u celom društvu.

Međutim, kaako je vreme prolazilo ona je pravila sve bolje i bolje rezultate za Srbiju, tako da je počela da dobija i simpatije naroda, a sve je to video i Aleksandar Vučić, koji joj je na isteku prvog,odmah dao i drugi mandat premijera Srbije. 

On je iznenadio celu naaciju kada joj je dodelio i vilu na Dedinju koja je pripadala nikome drugom do pokojnoj Jovanki Broz, bivšoj prvoj dami Jugoslavije, a ona se ipak trebala renovirati jer je bila u jako lošem stanju. To se nije svidelo narosu u Srbiji kojima nije bilo milo, da se u ovako kriznim situacijamaa toše pare iz budžeta na jednu staru i oronulu vilu. 

Međutim, Vučić je ipak renovirao celu vilu a ona bi trebaala jako skoro da useli sa svojom porodicom da useli na vilu na Dedinju, a kada su je novinari nedavno pitali da li je moguće da malo kopira i Jovanku Broz sudeći zbog očigledno slične konstitucije i frizure, ona je rekla da ne bi volela da bude njene sudbine, a ako mora da bira, pre bi izabrala dabude neko poput Tita. 

 

Preporučujemo