Mladoženja ugledao nevestu PRVE BRAČNE NOĆI i prestravio se: To mu nikada nije pokazala, traži razvod!

0

Posljednjih godina se naš način života uveliko promijenio a sve je počelo sa pojavom interneta i društvenih mreža o kojima su mnogi postali ovisni. Preko njih se postavljaju neke nove moralne vrijednosti i standardi ljeporte u kojima skoro da nema ništa prirodno pa nije ni čudo da se dešavaju slučajevi kao što je ovaj o kojem danas pišemo.

Naime djevojke se trude da izgldaju poput svojih idola koji su prošli kroz niz estetskih opereacija i skoro svaka ima vještačke nokte, trepavice, obrve, napumpane usne i našminkane su do krajnjih granica da ih je skoro nemoguće prepoznati bez svih tih dodataka.

Mladić iz Alžira je tako nakon svoje svadbe u prvoj bračnoj noći doživio pravi šok kada je svoju ljubljenu ugledao bez šminke i momentalno je zatražio razvod a zbog ove geste je završio i u medijima. Kako se saznaje ovaj par čija imena nisu navedena u medijima, se vječao na svečanoj ceremoniji i mlada je bila dotjerana od glave do pete kao nikada do tada.

Prvu bračnu noć su proveli zajedno ali kada je djevojka sljedeće jutro skinula sa sebe šminku koja je bila profesionalno nanesena nije mogao da vjeruje svojim očima. On se toliko uplašio jer je pomislio da im je u kuću ušao neki nepoznat lopov a ne njegova supruga koju nikada za vrijeme zabavljanja nije vidio bez šminke. Odmah je podnio zahtijev za razvod a njegov advokat kaže kako je mladoženja zahtijevao od sada već bivše supruge i odštetu u iznosu od 20 hiljada dolara za pretrpljeni strah i obmanu.