Novo

MLADA POSLANICA NAPRAVILA ŠOU U SKUPŠTINI Jelena REPOVALA za govornicom, Dačić ostao u šoku! Pogledajte kako je to izgledalo VIDEO

Na današnjem zasjedanju u centru pažnje našla se mlada poslanica u Narodnoj skupštini Srbije Jelena Mihajlović. Zastupnica SPS-a zakucao je iza govornice i sve ostavila u šoku. Niko nije očekivao takvu predstavu, a na kraju obraćanja Jelena je rekla: “Ići ću izvan formalnog okvira zbog nekoliko stihova iz pjesme napisane 1981. godine. Spomenju su teme o kojima još uvijek raspravljamo.” Predsjednik Skupštine Ivica Dačić upozorio je mladu stranačkog kolegicu da joj vrijeme ističe, ali ipak joj je dopustio nastup.

“Pokušat ću se otrgnuti u maniru moje generacije kojoj pripadam i umjetnosti”, rekla je Jelena Mihajlović, iznenadivši sve prisutne, a onda je započela repat. “‘Mnoge stvari kipe u mojoj glavi i okupiraju moždane hemisfere, mozak ko treger, kao na bini Džeger, rasteže se, prati, ali ne može da shvati, te onakvi mandati, te skoro isti kandidati. Kandidat koji se pokušava rastegnuti mandate po meni nije pravi demokrat “. Malo je reći da je i Ivica Dačić bio u šoku. Video možete pogledati ovdje.

Oglasi – Advertisement