MLADA I KUM URADILI DEGUTANTNU STVAR PRED SVIMA: “Bio je iznenađujuće dobar” (VIDEO)

0

Da je ljubav slijepa i da ne bira pokazuje i priča koju vam danas donosimo a koja je obišla cijeli svijet. Amerikanka Deziri Vajt je na svom vjenčanju doživjela da joj kum njenog muža prizna da je zaljubljen u nju. On je tada te riječi i izgovorio pred svima ali su gosti mislili da se šali jer je popio dosta alkohola.

Naime on je nju znao od prije i znao je da je zauzeta a sa njenim dečkom se sprijateljio i on ga je pozvao da mu bude kum na vjenčanju. Brajant je tada održao i govor poslije kojeg je nastala tišina među zvanicama a Deziri kaže da se ona osjećala jako neprijatno. On je naime na samom početku svoje zdravice rekao kako je za njega Deziri najljepša žena koju je vidio u svom životu i kako se odmah zaljubio u nju.

Deziri je poslije ispričala kako je Brajanta znala još iz srednje škole ali da nikada nije primjetila da mu se sviđa. Na vjenčanju kada je zaplesala sa njim on je upitao zašto mu nikada nije dala priliku da budu par ali je ona opet njegove riječi pripisala alkoholu.

Njen brak se nakon samo godinu dana počeo raspadati i ona i njen muž su shvatili da imaju potpuno drugačije ciljeve u životu. Nakon razvoda Brajant je stalno bio uz nju tješio je i davao joj podršku i vremenom je njihov prijateljski odnos prešao u ljubavni. Deziri je rekla da je on jedne večeri poljubio i da se ona iznenadila kada je shvatila koliko je taj poljubac bio dobar. Danas su u braku i imaju četvero djece.

Preporučujemo