Novo Showbizz

Mitrović KONAČNO pokazao unutrašnjost svoje kuće: Srbijo, KLANJAJ SE! Pokazao kupatilo kojeg nema ni u Holivudu, ŠTA JE OVO?(FOTO)

Vlasnik Pink TV Željko MItrović je jedan od najbogatijih ljudi na cijelom balkanu. Krenuo je sa samo jednim kanalom Pinka, a danas ima preko 100 kanala televizije, gdje se našlo za svakog ponešto. Dokumentarci, sport, film, muzika i rijaliti programi su tu. On je sa vremnom krenuo sa rijaliti programom Farma, koji mu je donio apsolutno nadmoć nad ostalim medijima. 

Samim time došlo je i silno bogatstvo, tako da se danas bavi i inovacijama, ulaže puno para u svoje prijekte, a nova Zadruga 4, koja kreće 1 septembra će da bude nešto neviđeno. Što se tiče njegovog privatnog života, on to puno ne eksponira, zna se da ima ženu i kćerku i sina, ali je također rijetko pokazivao unutrašnjost svoje kuće.

On je ovaj puta odlućio sa svojom suprugom Milicom da otvori vrata svoje vile, pokazao je unutrašnjost koja je sva u crno-bijelo-sivim kombinacijama. Ima i male pudlice, koje su njegova najveća ljubav. Pogledajte fotke u nastavku.

Oglasi – Advertisement