MISTERIJA STARA 20 GODINA: Napokon otkriveno ko je “KONTROVERZNI BIZNISMEN” koji je “zakupio” celu KONCERTNU DVORANU U SAVA CENTRU da bi GOCA TRŽAN pevala samo za njega! (FOTO)

0

Goca Tržan je na estadnoj sceni više od dvije decenije a kada je bila na vrhuncu popularnosti jedan srpski biznismen je zakupio cijelu koncertnu salu u Sava centru da bi pjevačica izvela koncert samo za njega. To je bio sasvim sigurno najintrigantniji koncert ikada održan na ovim prosotrima a sve do sada se nije ni znalo ko je tajanstveni muškarac.

Naime Goca je trebala da održi koncert u Sava centru za svoje fanove ali je sve ulaznice kupio samo jedan čovjek i Goca je tu noć pjevala samo za njega. Mediji su sljedećeg dana pisali kako je ovaj njen obožavalac sjedio u dvadesetom redu i burno aplauditrao nakon svake pjesme koju je Goca izvela a ovo zadoovljstvo ga je koštalo preko 40 hiljada maraka.

Pisalo se i kako je Goca za vrijeme ovog koncerta nekoliko puta bila na ivici suza od sreće i kako je on dočekao sa 101 ružom i poklonio joj i avionsku kartu za Ženevu. Naravno sve je najviše kopkalo ko je tajanstveni biznismen i nikada taj podatak nije zvanično otkriven ali su se mnogi kladili da je u pitanju bio Dejan Dragojlović koji je u to vrijeme bio u ljubavnoj vezi sa pjevačicom.

Bilo je mnogo onih koji su komentarisali da je cijela stvar jako roomantična dok su oni malo ciničniji tvrdili da se radilo o marketinškom triku koji je smislio Gane Pecikoza koji je poznati menadžer i koji je bio i Gocin kum.  Nekoliko ogdina kasnije on je za medije ispričao svoju stranu priče i rekao je kako Goca tada još nije bila spremna da napuni neku veliku dvoranu i da su morali da smisle neki marketinški trik. Goca je s druge strane ovo negoirala i rekla kako je ovaj potez bio nešto što je uradio jedan muškarac za nju kao ženu.

Preporučujemo